Epe | straatinfo

inbraak politie meldingen

Mogelijke auto-inbreker aangehouden

inbraak

Epe - De politie heeft woensdagavond in Epe een 35-jarige man uit Litouwen aangehouden die mogelijk meerdere auto-inbraken heeft gepleegd. In de auto waar hij in reed trof de politie namelijk een flinke hoeveelheid valse sleutels, originele auto-sleutels, contactsloten en gereedschappen die gangbaar zijn bij autokrakers aan.

De man werd woensdagavond rond 21.00 uur staande gehouden engecontroleerd aan de Tongerenseweg in Epeomdat zijn voertuig geregistreerdstond als een auto die eerder gezien was bij verdachte situaties. Bij controlevan de auto en de bestuurder zag de politie een zaklamp en stuk gereedschap inde auto liggen. Hierop is de man aangehouden voor het in bezit hebben vaninbrekerswerktuig, en overgebracht naar het politiebureau. Bij nader onderzoekwerden in de auto ook alle andere spullen aangetroffen. Het onderzoek naar deherkomst van de spullen is nog volop gaande.
2015048681

Soortgelijke berichten

Inbreker aangehouden
Joure

Hardleerse inbreker opnieuw aangehouden
Roosendaal

Luidruchtige inbreker aangehouden
Vlissingen

Inbreker bouwmarkt aangehouden
Brunssum

DNA-match nekt inbreker
Roosendaal

Alerte getuige leidt agenten naar inbreker
Almere

Inbreker aangehouden
Haarlem

Inbreker zoekt het platteland op
Goes

Inbreker aangehouden
Uitgeest

Aanhouding inbreker
Haarlem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio